Уряд України заявляє, що у 2006 роцi немає пiдстав для дестабiлiзацiї нацiональної валюти

30 дек, 14:04

Кабiнет Мiнiстрiв України офiцiйно заявляє, що наступного року немає пiдстав очiкувати дестабiлiзацiї української валюти. Про це Прем’єр-міністр Юрій Єхануров заявив на прес-конференцiї в п'ятницю в Києвi.

"Уряд України заявляє, що у 2006 роцi немає жодних пiдстав очiкувати дестабiлiзацiйних явищ на валютному ринку, якi могли б призвести до дестабiлiзацiї гривнi", - наголосив Глава Уряду.

Ю.Єхануров також зазначив, що запорукою стабiльностi гривнi є "значний рiвень" мiжнародних валютних резервiв. "Ми очiкуємо, що такi резерви на кiнець року складатимуть близько 20 мільярдів доларів США", - зазначив вiн.

Прем'єр-міністр також наголосив, що основнi принципи державної грошово-кредитної полiтики на наступний рiк визначають межi змiн середньорiчного курсу гривнi в межах 5,0 - 5,2 грн. за 1 долар США.

"Це повнiстю узгоджується з продовженням структурних реформ в економiцi та проведенням зваженої податкової, бюджетної, монетарної полiтики", - наголосив Глава Уряду, при цьому додавши, що офiцiйна заява Уряду викликана звучними дискусiями навколо цього питання.

Урядовый портал


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/42323.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM