• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Водень буде застосовуватися в якості палива в російських ракетоносіях
    Опубликовано: 2005-11-11 13:43:00
    На засіданні Президії науково-технічної ради, яка відбулася у Федеральному космічному агентстві Росії (ФКА) та була присвячена питанню перспектив застосування водню в ракетно-космічній техніці, була відзначена його доцільність.
    В обговоренні з даної проблеми виступили керівники організацій ракетно-космічної промисловості та представники Федерального агентства з промисловості. В ході виступів була відбита актуальність цього питання та намічені певні шляхи реалізації майбутніх проектів, зокрема, на розгінних блоках і верхніх щаблях ракет-носіїв, де ефективність водню проявляється найбільшою мірою.
    На засіданні відзначена доцільність координації зусиль космічної й авіаційної галузей в проведенні спільних робіт з гіперзвукових літальних апаратів і використання вже існуючої матеріальної бази, повідомляє офіційний сайт ФКА.
    OSVITA
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.