• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озимі Культури в Україні: Сівба продовжується у 18 Областях
    Опубликовано: 2024-09-20 17:09:16

    Українські аграрії активно продовжують сівбу озимих культур, покриваючи вже 1 048,7 тисячі гектарів. За даними Міністерства аграрної політики та продовольства України, на даний момент озиму пшеницю висіяли в 18 областях, ячмінь — у 12, жито — у шести, а озимий ріпак — також у 18 областях.

    На сьогоднішній день, аграрії засіяли:

    - Озимою пшеницею — 340,3 тисячі гектарів;
    - Озимим ячменем — 16,5 тисячі гектарів;
    - Озимим житом — 3,4 тисячі гектарів;
    - Озимим ріпаком — 688,4 тисячі гектарів.

    Особливо активно сівба озимого ріпаку завершена в таких областях, як Волинська, Рівненська, Тернопільська та Львівська. Ці регіони вже успішно завершили процес посіву цієї важливої культури.

    Загалом, підготовка до зимового періоду в аграрному секторі йде за планом, проте аграрії продовжують стежити за погодними умовами та іншими факторами, які можуть вплинути на завершення посівної кампанії.

    Очікується, що до кінця сезону площі під озимими культурами можуть ще збільшитися, що сприятиме стабільності майбутнього врожаю. Аграрії активно працюють над забезпеченням оптимальних умов для вирощування, щоб забезпечити високі результати наступного року.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.