• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Американські аграрії активізували збір кукурудзи: 14% площ уже обмолочено
    Опубликовано: 2024-09-25 17:01:35

    Аграрії США відзначили значне прискорення темпів збору кукурудзи врожаю 2024 року. Станом на 22 вересня на території країни обмолочено 14% площ, що є позитивною новиною для аграрного сектору. Про це повідомляє Kurkul.com, посилаючись на звіт фахівців Міністерства сільського господарства США (USDA).

    Раніше експерти USDA прогнозували, що у США виробництво кукурудзи зросте до 385,7 мільйона тонн, що на 1 мільйон тонн більше у порівнянні з попередніми оцінками. Це свідчить про стабільний розвиток сільського господарства в країні, незважаючи на виклики, з якими стикаються аграрії.

    На дату звіту обмолочено 13% площ під сою, що також перевищує минулорічні показники на 3% і середні за останні п’ять років на 5%. Це підкреслює загальний прогрес у зборі врожаю в країні. У Канзасі аграрії розпочали збір соняшнику, що свідчить про різноманіття сільськогосподарських культур, які вирощуються в регіоні.

    Крім кукурудзи, в США майже завершено збір пшениці (96% площ) та ячменю (97% площ). Це свідчить про активну роботу аграріїв у збиральний сезон і їхню готовність до нових посівів.

    Осіння посівна кампанія також набирає обертів: озимою пшеницею вже засіяно чверть прогнозованих площ. Темпи сівби відповідають минулорічним показникам і середнім даним за останні п’ять років, що є хорошим знаком для майбутнього врожаю.

    Варто зазначити, що стан вологозабезпечення орного шару ґрунту покращився: 50% площ були достатньо зволожені, що є позитивним фактором для подальшого росту культур (попереднього тижня цей показник становив 48%). Це підкреслює важливість вологи для сільського господарства, оскільки вона безпосередньо впливає на якість і кількість врожаю.

    Таким чином, американські аграрії продовжують активну роботу в зборі та посіві, що є обнадійливим для сільськогосподарської галузі країни.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.