• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Продажі масла в Україні падають: виробництво та імпорт впливають на ціни
    Опубликовано: 2024-02-08 16:05:49

    На українському ринку спостерігається зниження продажів масла через високі ціни, які тримаються на стабільно високому рівні. За даними Інфагро, цей тренд став очікуваним внаслідок підвищення цін на продукт і, відповідно, скорочення попиту. У зв'язку з цим продавці вимушені знижувати ціни, аби зберегти конкурентоспроможність на ринку.

    Торговці зараз можуть придбати європейське масло значно дешевше, ніж це було в першій половині січня. Вартість масла в Європейському союзі значно знизилася з початку року, що стимулює імпорт цього продукту на український ринок.

    Варто відзначити, що не слід очікувати дуже низьких цін на масло в Україні цього року. З травня оператори ринку почнуть знову поповнювати свої запаси, готуючись до сезонного збільшення попиту під час весняного періоду.

    Одним із факторів, які вплинули на зниження цін, є збільшення імпорту масла. Також варто відзначити активізацію виробництва масла в Україні наприкінці минулого року і в першій половині січня поточного року. Проте в лютому очікується зменшення виробництва масла, але запасів масла на ринку має бути достатньо для забезпечення попиту до весняного періоду.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.