• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Будівництво сучасного елеватора на Дніпропетровщині: Унікальні інженерні рішення для потужності 40 тис. тонн
    Опубликовано: 2023-12-29 17:03:50

    У Дніпропетровській області активно ведеться будівництво сучасного елеватора з потужністю 40 тис. тонн для Аграрного формування "Дружба". За інформацією компанії-проектувальника "АктивПроект", першу чергу цього інноваційного комплексу планують завершити вже на початку весни 2024 року.

    За висловами фахівців, цей елеватор буде оснащений унікальною системою для відвантаження зерна на транспорт із одночасним зважуванням у потоці. Про це повідомляють у Facebook.

    "Наш сучасний комплекс має передбачити імплементацію інноваційних рішень, зокрема, унікальної системи для відвантаження та вагіння зерна, яка працюватиме ефективно та надійно", - додають представники компанії-проектувальника.

    Інженери, задіяні у проекті, розробили спеціальні технічні рішення, враховуючи вплив динамічних навантажень від сепаратора на тензодатчики. Це напрямок проекту спрямований на забезпечення високої надійності та довговічності обладнання.

    Успішне завершення будівництва цього елеватора буде важливим кроком у розвитку аграрного сектору регіону, сприяючи оптимізації процесів виробництва та логістики.

    "Ми впевнені, що завдяки високотехнологічному обладнанню та інженерному досвіду, новий елеватор стане ключовим гравцем у підтримці аграрного сектору і внесе значний внесок у розвиток регіональної економіки", - констатують в компанії-проектувальнику "АктивПроект".

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.