• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Збільшення цін на кабачки в Україні: Причина та прогноз
    Опубликовано: 2023-10-11 17:06:28

    За останніми даними, ціни на овочі в Україні почали підвищуватися, а це сталося через завершення сезону збирання врожаю кабачків на відкритому ґрунті місцевими фермерами. Ця ситуація, хоч і традиційно спостерігається з початком осені, відзначається невпинним підвищенням цін на цей овоч. Зокрема, зараз ми маємо інформацію про ціни на кабачки у жовтні, які вже вразили покупців.

    У супермаркетах по всій Україні ми спостерігаємо підвищення мінімальних цін на кабачки. Наприклад, у мережі Варус за кілограм цього овоча просився 18,90 гривень. У Сільпо ціна стартує від 19,00 гривень за кілограм. Проте, найвищі ціни на кабачки були зафіксовані в Ашані, де вони становили від 26,90 гривень за кілограм. Також високі ціни помітили у Новусі, де кабачки коштують від 39,99 гривень за кілограм.

    Це підвищення цін на кабачки в Україні є результатом природних процесів, пов'язаних із закінченням сезону збирання цього овоча на відкритому ґрунті. Фермери повинні були збирати свій врожай, щоб уникнути його пошкодження через низькі температури та заморозки, які характерні для осінніх місяців. Ця необхідність викликає підвищення попиту на кабачки, що, в свою чергу, призводить до зростання їх цін на ринку.

    Не зважаючи на ці підвищені ціни, кабачки залишаються популярним овочем у раціонах багатьох українців завдяки своєму смаку та корисним властивостям. Попит на цей продукт залишається стабільним, і навіть зі збільшенням цін, кабачки залишаються доступними для споживачів, хоча можуть бути трохи важче для бюджету.

    Зокрема, попит на кабачки може підвищитися у зимовий період, коли деякі інші овочі стають менш доступними. Також важливо відзначити, що ціни на продукти часто коливаються від сезону до сезону, і споживачам слід ретельно вибирати момент для покупки, щоб зекономити на своєму бюджеті.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.