• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Імпорт рослинної олії до Індії знизиться на 6% у новому маркетинговому році – прогноз
    Опубликовано: 2023-09-29 13:22:36

    Імпорт рослинної олії до Індії, ймовірно, знизиться на 6% у новому маркетинговому році, що починається в листопаді, через вищі перехідні запаси олійних культур з поточного року, повідомив у середу провідний представник галузі.

    Індія, найбільший у світі імпортер рослинних олій, ймовірно, придбає 15,6 млн тонн рослинних олій у 2023-2024 році порівняно з 16,6 млн поточного року станом до 31 жовтня 2023 року, повідомив Сандіп Баджорія, генеральний директор Sunvin Group , що базується в Мумбаї брокерської та консалтингової фірми з продажу олії.

    Країна, ймовірно, імпортує 9,5 мільйонів тонн пальмової олії наступного року проти 10 мільйонів у 2022-2023 роках, заявив він на глобальній конференції з рослинних олій у Мумбаї.

    Раніше цього місяця агенція Reuters повідомила, що індійські олійно-переробні заводи імпортували понад 1 мільйон тонн пальмової олії в серпні – другий місяць поспіль більш високих закупівель для створення запасів до фестивального сезону, який розпочнеться наступного місяця.

    Індія закуповує пальмову олію переважно в Індонезії, Малайзії та Таїланді. Імпортує соєву та соняшникову олію з Аргентини, Бразилії, Росії та України.

    Індія, ймовірно, придбає 3,2 мільйона тонн соєвої олії у 2023-2022 роках проти 3,5 мільйонів у 2022-2023 роках, повідомив Баджорія.

    За його словами, закупівлі соняшникової олії очікуються на рівні 2,9 мільйона тонн у 2023-2022 роках, порівняно з 3,1 мільйона тонн цього року.

    Баджорія заявив, що перехідні запаси у розмірі від 1,2 до 1,5 мільйона тонн соєвих бобів і від 1,2 до 1,4 мільйона тонн ріпаку допоможуть скоротити імпорт овочів наступного року.

    • Імпортні запаси, які все ще застрягли в портах, також збільшать місцеві постачання, знизивши імпорт наступного року, сказав він.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.