• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У другій половині вересня вартість живця свиней на українському ринку стабілізувалася
    Опубликовано: 2023-09-25 17:05:49

    У другій половині вересня вартість живця свиней на українському ринку стабілізувалася. Це підтверджують дані щотижневого моніторингу цін, проведеного Асоціацією "Свинарі України".

    Протягом минулого тижня ціни на закупівлю свиней залишилися практично на попередньому рівні. Незважаючи на окремі коливання в межах 0,3-1 гривні за кілограм, ціни залишилися в діапазоні 84-86 гривень за кілограм живої ваги. Як і тиждень тому, ціни на Сході країни були трохи вищими, ніж на Заході, але середньозважена ціна залишилася стабільною і склала 85,1 гривні за кілограм свинини живою масою.

    Представники м’ясопереробної галузі очікують сезонного підвищення пропозиції свинини, але це поки що не стало загальним явищем, що підтримує високі ціни. Однак окремі заготівельники зауважують поступове відновлення тварин до стандартних умов для забою, що сприяє вирівнюванню попиту та пропозиції на ринку свинини.

    Ці стабільність і рівновага на ринку свиней свідчать про певну стійкість цінових показників українського сільськогосподарського сектору.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.