• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фермери України стикаються з низькими цінами на моркву
    Опубликовано: 2023-09-08 10:05:44

    Ціни на моркву в Україні падають до небачених рівнів, ставлячи фермерів у складну ситуацію через надлишок пропозиції та недостатній попит на цей корінний овоч. За даними аналітиків з EastFruit, фермерам необхідно викупити великі обсяги моркви середніх сортів, які мають обмежений термін зберігання.

    У зв'язку з цим виробники вимушені знижувати ціни на моркву. На сьогоднішній день цей овоч продається за цінами від 7 до 12 гривень за кілограм, що на 40% дешевше, ніж восени минулого року.

    Фермери свідчать, що на ринку моркви протягом останніх кількох тижнів спостерігається великий надлишок продукції, що змушує їх продавати моркву обмеженими партіями. Крім того, через велику доступність моркви на ринку покупці активно домагаються зниження цін.

    Прогнози фермерів не надто оптимістичні, і вони не очікують швидкого покращення ситуації. Ринок поки що не може впоратися з великим обсягом моркви через повільний темп її реалізації.

    Поза морквою, на українському ринку вже третій тиждень спостерігається зниження цін на цибулю зі зборів 2023 року. Ситуація на ринку сільськогосподарської продукції потребує уваги та аналізу, а фермери шукають способи виходу з цієї складної ситуації.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.