• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії виросли
    Опубликовано: 2023-09-03 12:18:36

    Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії трохи виросли опівдні п’ятниці через побоювання Ель-Ніньйо та уповільнення світового попиту.

    Під час полуденної перерви еталонний контракт на пальмову олію з постачанням у листопаді на Малайзійській біржі деривативів Бурси додав 31 ринггіт, або 0,77%, до 4041 ринггіту (871,09 долара США) за метричну тонну.

    Торішнього серпня контракт зростав три місяці поспіль, додавши 3,4%. Він також мав показати третє щотижневе зростання, піднявшись за тиждень на 1,19%.

    «Ринки подолали діапазон 4000 ринггітів в основному через побоювання, що найближчими місяцями формуватимуться закономірності Ель-Ніньйо. Однак глобальний попит залишається повільним через макроекономічні сценарії та побоювання Китаю», — Сандіп Сінгх, директор консалтингової компанії в Куала-Лумпурі. та торгівля, повідомляє Farm Trade.

    Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні з подорожчав на 0,12%, а контракт на пальмову олію зріс на 0,53%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго також зросли на 0,74%.

    На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Індонезія встановила базову ціну на сиру пальмову олію на період з 1 по 15 вересня на рівні $805,20 за метричну тонну, внаслідок чого експортне мито та збір CPO на цей період становитимуть $33 та $85 за тонну відповідно.

    Експорт малазійських продуктів із пальмової олії в серпні впав на 3% до 1 201 488 тонн із 1 238 438 тонн, відвантажених у липні, повідомила сюрвеєрська служба Intertek Testing Services.

    За словами аналітика Reuters Ван Тао, пальмова олія може подолати опір на рівні 3963 рінггітів за метричну тонну і піднятися до діапазону 4017-4050 рінггітів.

    (1 долар = 4,6390 ринггітів

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.