• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Налагодження діалогу з бізнесом – одне з головних завдань нового уряду, перекй Президент України
    Опубликовано: 2005-10-05 14:33:00
    Серед головних завдань новопризначеного уряду – налагодження діалогу з бізнесом, а відтак зростання ВВП. Про це Глава держави заявив під час спільної з прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим прес-конференції після засідання Кабінету Міністрів.
    Віктор Ющенко наголосив, що низький рівень відносин між владою і бізнесом лежить в основі негативних економічних тенденцій останніх місяців, які є «серйозним викликом команді уряду і діловому світу».
    Президент запевнив, що він особисто та Кабінет Міністрів дослухатимуться до думки експертів при прийнятті рішень економічного характеру. Зокрема, наступного тижня запланована зустріч Глави держави з провідними експертами-економістами, які працюють в Україні, – представниками як національних, так і зарубіжних компаній. «Ми потребуємо всебічної оцінки економічних процесів за останні 8 місяців», – сказав Віктор Ющенко.
    Коментуючи на прохання журналістів ситуацію з діяльністю вільних економічних зон, Президент сказав: «Це є наша заборгованість, на яку ми зараз формуємо відповідь. Ми вважаємо, що була зроблена певною мірою некоректність по відношенню до інтересів дуже багатьох чесних інвесторів, які мали намір надовго закріпитися і працювати на українському ринку». Він запевнив, що незабаром після проведення ряду консультацій це питання буде вирішено.
    Президент також нав, що в концепції бюджету на наступний рік закладено скорочення податкового навантаження приблизно на 2% на рік, що складає 5-6 млрд. гривень.
    «Я думаю, ми проведемо успішні консультації в Парламенті, і ці пропозиції залишаться в силі», – зазначив Віктор Ющенко.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.