• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наразі в Україні відсутній дефіцит потужностей для зберігання зерна, – Гайду
    Опубликовано: 2023-08-05 13:08:36

    Наразі українські аграрії не відчувають дефіциту потужностей для зберігання зернових культур.

    Про це заявив голова Комітету з питань аграрної та земельної політики Верховної Ради України Олександр Гайду, передає пресслужба парламенту.

    «Зараз нестачі місць для зберігання зерна ми не відчуваємо. Торік від наших партнерів українські аграрії безплатно отримали рукави для зберігання 15 млн тонн зерна, а також обладнання для завантаження та вивантаження цих зернових культур. Цього обладнання було достатньо, аби ми могли зберегти минулорічний урожай. Тому з урахуванням того, як ідуть жнива, ми бачимо, що нестачі місць для зберігання не буде», – зауважив депутат.

    Він додав, що якщо проблема з нестачею місць для зберігання зерна все ж таки виникне, то в Україні ще залишилися невикористані рукави для зберігання зернових з минулого року.

    «І в разі чого можна буде провести перерозподіл та забезпечити аграріїв необхідним обладнанням», – підкреслив Олександр Гайду.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.