• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію зросли у четвер після дводенного спаду
    Опубликовано: 2023-07-15 09:46:58

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію зросли у четвер після дводенного спаду на тлі зміцнення ринкових настроїв на тлі динаміки соєвої олії, прогнозів зниження виробництва у червні та очікувань зростання експорту.

    Контракт на пальмову олію з постачанням у вересні на Малайзійській біржі деривативів Bursa зріс на 16 ринггітів, або 0,41%, до 3878 ринггітів (832,72 долара США) за метричну тонну до полудня.

    За оцінкою трейдерів та аналітиків, малайзійська асоціація пальмової олії оцінила, що виробництво у червні знизиться на 7,4% порівняно з травнем.

    Очікується, що експорт зросте у липні, сказав Мітеш Сайя, торговий менеджер мумбайської торгової фірми Kantilal Laxmichand & Co.

    Запаси пальмової олії в Малайзії, ймовірно, становили 1,86 млн метричних тонн до кінця червня, збільшившись на 10,5% порівняно з попереднім місяцем і досягнувши чотиримісячного максимуму на тлі млявого експорту, як показало опитування Reuters у вівторок.

    Рада з пальмової олії Малайзії (MPOB) планує опублікувати дані про попит та пропозицію 10 липня.

    Папери найбільш активного контракту Dalian на соєву олію впали на 0,4%, а контракту на пальмову олію – на 0,1%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 1% після зростання на 2% напередодні.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Пальмова олія може повторно протестувати опір на рівні 3978 рінггіт за метричну тонну, прорив вище якого може призвести до зростання в діапазоні від 4039 до 4122 рінггіт, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

    (1 долар = 4,6570 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.