• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Збільшення посівних площ під кукурудзу пояснюється сухою погодою на Середньому Заході США
    Опубликовано: 2023-07-06 17:07:37

    Посівні площі кукурудзи в США досягли 10-річного максимуму, оскільки фермери зменшують посіви сої. За даними річного звіту Державного департаменту сільського господарства (USDA) про площі посівів, фермери вирішили посіяти 94,096 млн акрів (38 млн га) кукурудзи, що на 6,2% більше, ніж роком раніше. Ця цифра виявилась вищою, ніж очікували аналітики, які прогнозували 91,853 млн акрів (37,2 млн га) посівів кукурудзи.

    Збільшення посівних площ під кукурудзу пояснюється сухою погодою на Середньому Заході США, що дозволило фермерам використовувати більше землі для кукурудзяних посівів. У той же час, площі під посів сої зменшилися на 4,5% і складають 83,505 млн акрів (33,8 млн га), що значно нижче ринкових очікувань у 87,673 млн акрів (35,5 млн га).

    Згідно з останніми щотижневими даними експертів USDA, стан посівів кукурудзи в США покращився. Станом на 2 липня, 51% кукурудзи знаходиться у відмінному та доброму стані, порівняно зі 50% тижнем раніше.

    Звіт також вказує, що американські аграрії продовжують збирати озиму пшеницю, проте темпи збору поступаються минулорічним показникам на 15%. Станом на 2 липня, було обмолочено 37% площ під озимою пшеницею.

    Збільшення посівних площ під кукурудзу в США відображає стратегічний вибір фермерів, орієнтований на використання природних ресурсів та умов для забезпечення максимальної врожайності. Крім того, це має важливе значення для стабільності ринку кукурудзи в США і світі, оскільки Сполучені Штати є одним з найбільших виробників цієї культури.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.