• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна отримала можливість експортувати сільськогосподарські тварини до Лівану
    Опубликовано: 2023-07-06 13:07:35

    Україна отримала можливість експортувати сільськогосподарські тварини до Лівану, які призначені для забою. Про це повідомляє Держпродспоживслужба, інформується про узгодження форми ветеринарного сертифіката між Держпродспоживслужбою та Міністерством сільського господарства Лівану.

    Цей ветеринарний сертифікат для експорту овець та кіз з України до Лівану став третім сертифікатом, узгодженим між двома країнами. Раніше вже були узгоджені форми сертифікатів на експорт молока та молочних продуктів, а також великої рогатої худоби з України до Лівану.

    Відповідний сертифікат можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби в розділі "Міжнародне співробітництво" - "Ветеринарія та безпека" - "Сертифікати на експорт з України".

    За 2022 рік Україна відкрила 12 нових ринків для продукції сектору тваринництва. Це відкриття ринку Лівану є ще одним кроком вперед для українських виробників сільськогосподарської продукції, що відкриває нові можливості для розширення експорту.

    Експорт сільськогосподарських тварин до Лівану сприятиме розвитку українського сільського господарства та зміцненню його позицій на міжнародному ринку. Такі кроки сприяють підвищенню конкурентоспроможності українських виробників, стимулюють розвиток аграрного сектора та сприяють збільшенню обсягів експорту. Ліван, як новий партнер, може стати важливим ринком для українських фермерів і підприємців, які займаються розведенням та вирощуванням сільськогосподарських тварин.

    Розвиток експорту сільськогосподарської продукції є важливим напрямом для України, оскільки він дозволяє диверсифікувати ринки збуту та залежність від окремих країн. Поступове відкриття нових ринків сприяє зміцненню позицій України в світі та сприяє розвитку національної економіки.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.