• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію зросли більш ніж на 5% у понеділок, досягнувши більш ніж тримісячного максимуму
    Опубликовано: 2023-07-04 17:40:15

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію зросли більш ніж на 5% у понеділок, досягнувши більш ніж тримісячного максимуму, відстежуючи різке ралі конкуруючої сої на побоюваннях щодо скорочення посівних площ та запасів у США.

    Контракт на еталонну пальмову олію з постачанням у вересні на Малайзійській біржі деривативів Bursa подорожчав на 196 ринггітів, або на 5,17%, до 3985 ринггітів (854,23 долари США) за метричну тонну. Контракт зростав третю сесію до найвищого рівня закриття з 15 березня.

    Пальмова олія отримує таку необхідну підтримку від соєвої олії на тлі уповільнення експорту з Малайзії та деякого зростання виробництва з травня, сказав Анілкумар Багані, керівник досліджень мумбайського брокера з рослинних олій Sunvin Group.

    Експорт продукції з пальмової олії з Малайзії у червні впав на 6,9%, повідомила у п’ятницю сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services. Інший сюрвеєр, AmSpec Agri Malaysia, повідомив, що експорт зріс на 0,6%.

    Міністерство сільського господарства США (USDA) у п’ятницю повідомило про набагато нижчі, ніж очікувалося, посіви сої у 2023 році та запаси на 1 червня, що викликало занепокоєння з приводу світових запасів і викликало зростання цін на сою та соєву олію.

    Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 1,7%, збільшившись на 7,3% на попередній сесії. Найбільш активний контракт Даляня на соєву олію зріс на 6%, а контракт на пальмову олію – на 4,9%.

    В Індії, ймовірно, випаде середня кількість опадів у липні, незважаючи на ймовірну появу погодних умов Ель-Ніньо, сказав високопосадовець департаменту погоди, закликаючи фермерів прискорити посів сільськогосподарських культур, що просувається повільно через неодноразові дощі у червні.

    (1 долар = 4,6650 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.