• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на кукурудзу та сою на товарній біржі Чикаго знизилися до тижневого мінімуму
    Опубликовано: 2023-06-28 11:25:43

    Ф’ючерси на кукурудзу та сою на товарній біржі Чикаго знизилися до тижневого мінімуму

    Ф’ючерси на кукурудзу та сою товарної біржі Чикаго впали до тижневого мінімуму в п’ятницю під тиском прогнозів дощів на Середньому Заході США, повідомили трейдери.

    Ф’ючерси на пшеницю також були нижчими, оскільки трейдери зафіксували прибуток від ралі, яке підштовхувало ціни вгору протягом п’яти тижнів поспіль.

    Ознаки слабкого попиту, підкреслені слабкими експортними даними та слабкістю готівкового ринку, додали ведмежому настрою на ф’ючерси на зерно в п’ятницю, пише Рейтер.

    Останні прогнози погоди вказують на сильні дощі у деяких частинах Середнього Заходу наступного тижня, що, за словами аналітиків, може покращити стан посівів перед ключовими етапами зростання цього літа.

    Грудневі ф’ючерси на кукурудзу CBOT подешевшали на 32-3/4 цента за 5,88 долара за бушель, а листопадові ф’ючерси на сою CBOT SX3 впали на 29-1/2 цента за 13,10 долара за бушель.

    «Ці посушливі умови досі не надали незворотного впливу на врожайність кукурудзи та сої. Все залежатиме від погодних умов протягом найближчих трьох тижнів», — повідомила консалтингова компанія Agritel.

    Ф’ючерси на м’яку червону пшеницю озиму CBOT з поставкою в вересні WU3 впали на 6-1 /2 цента до 7 доларів. 46 -1/2 бушеля. Контракт підскочив на 21% за останні п’ять тижнів.

    Міністерство сільського господарства США в п’ятницю заявило, що тижневий експортний продаж кукурудзи становив лише 83 100 метричних тонн, що близько до нижньої межі ринкових оцінок, які варіювалися від нуля до 800 000 метричних тонн.

    Експортні продажі пшениці склали 123 900 метричних тонн, а експортні продажі сої – 626 300 метричних тонн. Це можна порівняти з торговими очікуваннями від 100 000 до 400 000 метричних тонн пшениці і від 100 000 до 900 000 тонн сої.

    Щодо готівкового ринку, то цього тижня спотові заявки на кукурудзу та сою у переробників та елеваторів впали, оскільки сплеск великих продажів фермерами задовольнив попит на зернових терміналах на Середньому Заході.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.