• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ранні овочі дешевшають по усій країні
    Опубликовано: 2023-06-28 13:04:28

    Попри скорочення власного виробництва, брак пропозиції, складнощі логістики ціни на ранні овочі на українських базарах поступово зменшуються, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію місцевих ЗМІ.

    Так, у Харкові рання цибуля вже доступна по 40-49 гривень за один кілограм, що дешевше на 14%, ніж ще тиждень тому. Її пропозиція зростає як з приватних домогосподарств, так і від промислових виробників. Останні свідчать про загалом добрий урожай, тож прогнозують, що ціни будуть знижуватися й надалі.

    Цього тижня на більшості прилавків по країні зявилися й перші цьогорічні кабачки й баклажани. Вартість подекуди в кілька разів вища, ніж торік, але й вона поступово знижується.

    Та на ринках міста Ізюм сьогодні пропонують молоді кабачки на 3-5 грн./кг. дешевше ніж на початку тижня – по 45-55 грн./кг. Перші баклажани з’явилися тут за ціною 80-100 грн/кг. А от на ринку «Шуварі» у Львові їх ціна на сьогодні складає 90-100 грн./кг, що на 1,5% менше, ніж учора.

    Серед інших овочів, що подешевшали протягом поточного тижня – тепличні огірки, помідори, молода капуста, морква.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.