• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію ростуть п’яту сесію поспіль
    Опубликовано: 2023-06-25 15:02:50

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію ростуть п’яту сесію поспіль

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію ростуть п’яту сесію поспіль у понеділок на тлі побоювань, що суха погода позначиться на світовому виробництві пальми та соєвих бобів.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у вересні на біржі деривативів Bursa Malaysia виріс на 15 ринггітів, або 0,4%, до 3758 ринггітів (817,91 долара США) за метричну тонну, найвищого рівня з 9 травня.

    За словами Мітеша Сайї, торгового менеджера торгової фірми Kantilal Laxmichand&Co. “Індонезія чинить тиск на ринок, продаючи більш дешевий пальмовий олеїн у міру збільшення виробництва, і тепер вона прагне захопити більшу частку ринку”, повідомляє Рейтер.

    Ознаки посилення посухи на Середньому Заході США також посилили побоювання щодо посівів сої, внаслідок чого ф’ючерси на сою в Чикаго в п’ятницю досягли максимуму майже за шість тижнів.

    Ринок соєвої олії торгової палати Чикаго був закритий у понеділок у зв’язку з державним святом.

    Котирування найактивнішого контракту Даляня на соєву олію зросли на 2%, а контракту на пальмову олію – на 2,5%.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    У звіті Refinitiv Agriculture Research говориться, що контракт може продовжити ралі до рівнів опору 3830-3850 рінггітів за метричну тонну на цьому тижні з підтримкою на рівні 3680-3700 рінггітів за метричну тонну.

    (1 долар = 4,6130 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.