• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У травні запаси пальмової олії в Малайзії зросли на 12%
    Опубликовано: 2023-06-15 17:09:13

    У травні запаси пальмової олії в Малайзії зросли на 12%

    Запаси пальмової олії в Малайзії до кінця травня зросли вперше за чотири місяці – після того, як виробництво досягло найвищого рівня цього року. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на дані національної Ради MPOB (Malaysian Palm Oil Board).

    Так, залишки «пальми» на внутрішньому ринку збільшилися за місяць більш ніж на 12,6%, до 1,69 млн тонн.

    Виробництво у травні підскочило відразу на 26,8% порівняно з квітнем – до 1,52 млн тонн, що є максимальним рівнем з грудня 2022 р. Збільшення показника відбувається на тлі більш активного збирання врожаю та часткового вирішення питання з нестачею робітників на плантаціях.

    «Збирання врожаю йде повним ходом через повернення мігрантів після, викликаної пандемією, браком робочої сили. Це говорить про хороші можливості для продовження активного виробництва у другій половині року», – сказав трейдер з Куала-Лумпура.

    При цьому в червні олійні пальми можуть постраждати через спеку і суху погоду. Провідні виробники (Малайзія та Індонезія) попередили про настання кліматичного явища Ель-Ніньо протягом місяця.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.