• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кукурудза та соя закрилися у позитивній зоні у четвер
    Опубликовано: 2023-06-10 15:21:57

    Кукурудза та соя закрилися у позитивній зоні у четвер

    Ф’ючерси на пшеницю в США виросли в четвер, відскочивши від різкого розпродажу вдень раніше на тлі технічних покупок та побоювань щодо перебоїв із постачаннями з Чорноморського регіону, повідомили трейдери.

    Кукурудза та соя також закрилися у позитивній зоні, при цьому контракти на старий урожай підтримуються очікуваннями того, що постачання залишаться обмеженими, незважаючи на зниження експортного попиту на постачання зі США. Сухіший прогноз для Середнього Заходу США призвів до зростання контрактів на новий урожай після того, як більшу частину сесії вони торгувалися на негативній території.

    Трейдери коригували позиції напередодні публікації у п’ятницю звіту Міністерства сільського господарства США щодо оцінок світової пропозиції та попиту на сільськогосподарську продукцію.

    Липневі ф’ючерси на м’яку червону озиму пшеницю на товарній біржі Чикаго подорожчали на 9 з половиною центів до $6,26-1/4 за бушель.

    Кремль заявив у четвер, що вибух, що пошкодив трубопровід, який використовується для транспортування аміачних добрив з Росії через Україну, який Москва хоче відновити, негативно вплине на угоду щодо зерна в Чорному морі.

    Україна може втратити кілька мільйонів тонн урожаю через повінь, спричинену руйнуванням Каховської греблі на півдні країни, повідомило у четвер міністерство сільського господарства України.

    Липневі ф’ючерси на сою CBOT зросли на 2,5 цента до 13,63-1/4 долара за бушель, а липневі ф’ючерси на кукурудзу CBOT зросли на 6 центів до 6,10-1/4 долара за бушель.

    Експортні продажі кукурудзи за тиждень, що закінчився 1 червня, склали 65 900 метричних тонн, повідомило міністерство сільського господарства США у четвер вранці. Це менше, ніж 499 343 метричні тонни тиждень тому.

    Щотижневий експортний продаж сої впав до 471 900 метричних тонн з 424 396 метричних тонн.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.