• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай стабілізує імпорт сої та диверсифікує джерела поставок
    Опубликовано: 2023-05-22 17:04:19

    Китай стабілізує імпорт сої та диверсифікує джерела поставок

    Китай стабілізує та диверсифікує свій імпорт сої, заявив представник державного управління запасів зерна, оскільки держава продовжує прагнути до збільшення внутрішнього виробництва цієї культури.

    Найбільший у світі покупець сої значно збільшив її виробництво. Минулого року воно досягло 20 млн. тонн. Утворився навіть надлишок продукції у вигляді 5 млн. тонн, заявив на прес-конференції заступник директора Національного управління продовольства та стратегічних резервів Лу Цзінбо.

    Імпортні соєві боби переробляють для рослинної олії та соєвого шроту для годування тварин, у той час як більш дорогі домашні соєві боби в основному використовуються для приготування їжі для споживання людиною.

    Щодо імпорту сої, Китай розвиватиме торгівлю з новими постачальниками, стабілізуючи при цьому традиційні ринки сої, додав Лу.

    При цьому він не пояснив, чи означає «стабілізація» обмеження чи стримування зростання імпорту із традиційних ринків сої.

    Бразилія та США є найбільшими постачальниками сої до Китаю та домінують у постачаннях.

    Щоб зменшити свою сильну залежність від імпортної сої, у квітні країна опублікувала трирічний план дій щодо скорочення використання соєвого шроту у кормах для тварин.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.