• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію в п’ятницю подешевшали
    Опубликовано: 2023-05-21 13:53:29

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію в п’ятницю подешевшали

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію в п’ятницю подешевшали і були на шляху до тижневого падіння, відслідковуючи втрати конкурента Далянь, а також побоювання щодо збільшення виробництва у більшому виробнику Індонезії.

    Базовий контракт на пальмову олію з поставкою в липні на біржі деривативів Bursa Malaysia подешевшав на 33 ринггіти, або 0,92%, до 3570 ринггітів за тонну до полудня. Він упав третю сесію поспіль до найнижчого рівня з 5 травня.

    За тиждень контракт зменшився на 0,86%.

    “Чутки про зростання видобутку в Індонезії в травні ходять по ринку, і гравці також виявляють обережність через слабкий ринок енергоресурсів”, – сказав трейдер з Куала-Лумпура, повідомляє Рейтер.

    Ціни на нафту впали, чекаючи четвертого тижневого зниження, оскільки економічні побоювання, що відновилися, в США і Китаї відродили побоювання з приводу зростання попиту на паливо в двох найбільших у світі споживачах нафти.

    Більш слабкі ф’ючерси на сиру нафту роблять пальму менш привабливим варіантом сировини для біодизеля.

    Що стосується супутніх масел, то найактивніший контракт Даляня на соєву олію впав на 1,2%, а контракт на пальмову олію втратив 2,1%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 0,1%.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Пальмова олія може піднятися до 3707 рінггітів за тонну, оскільки ціна стабілізувалася на рівні 3563 ринггітів, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.