• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії з деокупованих територій зможуть отримати пільгові кредити
    Опубликовано: 2023-05-04 16:19:05

    Аграрії з деокупованих територій зможуть отримати пільгові кредити

    Для підприємців з деокупованих територій і територій можливих бойових дій починає діяти урядова програма «Доступні кредити 5-7-9%». Відповідне рішення було ухвалено Кабінетом Міністрів.

    Про це на своїй сторінці Facebook повідомив заступник міністра аграрної політики та продовольства з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

    Як зазначає заступник міністра, доступ до програми бізнесу зі звільнених регіонів і територій можливих бойових дій сприятиме економічному відродженню країни та працевлаштуванню внутрішніх переселенців і місцевих жителів.

    Довідково. Програма «Доступні кредити 5-7-9%» була запроваджена за ініціативи Президента України. Програма спрощує доступ мікро- та малого бізнесу до банківського кредитування.

    У 2023 році українські аграрії за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» вже отримали понад 11 млрд гривень. Фермери можуть отримати кредит у розмірі до 90 млн грн. Кредитування надається під 5–9% річних, залежно від категорії кредиту та суб’єкта підприємництва. 

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.