• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на зерно та сою в Чикаго в середу закрилися різноспрямовано
    Опубликовано: 2023-05-05 12:08:07

    Ф’ючерси на зерно та сою в Чикаго в середу закрилися різноспрямовано

    Ф’ючерси на зерно і сою в Чикаго в середу закрилися різноспрямовано від зниження до зростання за різними місяцями, оскільки трейдери стежать за млявим попитом і майбутніми даними з експортних продажів у США.

    Пшениця впала на новинах про великі короткострокові світові запаси, незважаючи на ризик того, що угода, яка дозволяє експорт з України, може закінчитися наступного місяця. Канадські фермери мають намір засіяти 27 мільйонів акрів (10,9 мільйона гектарів) пшениці, що є найбільшим показником за 22 роки, йдеться в урядовому звіті.

    Дані показали, що експорт м’якої пшениці з Європейського Союзу в сезоні 2022/23, який розпочався в липні, до 22 квітня досяг 25,02 млн. тонн порівняно з 22,81 млн. тонн роком раніше.

    Ф’ючерси на кукурудзу і довколишні соєві боби впали протягом дня, оскільки трейдери стежили за посівною в США і конкуренцією з дешевим бразильським експортом. Відкладені ф’ючерси на сою зміцнилися.

    Деякі трейдери кукурудзи заявили, що стежитимуть за щотижневим звітом про експортні продажі Міністерства сільського господарства США (USDA) у четвер для отримання торгових новин.

    “Виходячи з слабкішого попиту, ми зробили достатньо, і ринки взяли перепочинок”, – сказав Джек Сковілл, ринковий аналітик The Price Futures Group, повідомляє Рейтер.

    Найактивніший контракт на пшеницю на товарній біржі Чикаго (CBOT) впав на 11 центів до $6,43 за бушель.

    Котирування кукурудзи CBOT подешевшали на 6-3/4 цента до 6,01 долара за бушель, а соєві боби з подешевшали на 2-3/4 цента до 14,14-3/4 долара за бушель.

    На пшеницю також вплинули прогнози дощів на більшій частині Рівнин США цього та наступного тижня. Волога може допомогти постраждалим від посухи червоним озимим культурам, хоча може бути занадто пізно, щоб значно поліпшити перспективи врожайності.

    Погоджувальна погода в США і великі експортні поставки з Росії спонукали інвесторів не звертати уваги на ризик того, що Москва може вийти з угоди Чорноморським коридором до 18 травня.

    Постійний представник Росії при ООН у Женеві підтвердив у середу позицію Москви, згідно з якою не було досягнуто реального прогресу у вирішенні проблем Росії.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.