• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Американські виробники кукурудзи стикаються з численними проблемами на тлі скасування продажу Китаю і рекордного врожаю Бразилії
    Опубликовано: 2023-04-30 11:26:18

    Американські виробники кукурудзи стикаються з численними проблемами на тлі скасування продажу Китаю і рекордного врожаю Бразилії

    Скасування продажу американської кукурудзи Китаю може стати першою в серії ударів, із якими можуть зіткнутися експортери американської кукурудзи в найближчі місяці, оскільки стрімке зростання бразильського виробництва з’їдає частку ринку та посилює тиск на зниження цін, повідомляє Agricensus.

    Приватні експортери повідомили про скасування продажу 327 тис. тонн кукурудзи для Китаю протягом торгового 2022/23 року, підтвердження надійшло від USDA. Скасування відбулося лише через декілька тижнів після того, як китайські джерела забронювали мільйони тонн американської кукурудзи.

    Американські виробники незабаром зіткнуться з рекордним урожаєм кукурудзи в Бразилії цього маркетингового року і відчують вплив рекордного виробництва сої.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.