• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижуються у четвер п’яту сесію поспіль
    Опубликовано: 2023-04-28 15:17:03

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижуються у четвер п’яту сесію поспіль

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижуються у четвер п’яту сесію поспіль, досягнувши мінімуму більш як за місяць, оскільки Індонезія знизила обов’язковий поріг продажів на внутрішньому ринку.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у липні на біржі деривативів Bursa Malaysia подешевшав на 47 ринггітів, або 1,32%, до 3523 ринггітів (790,80 доларів США) за тонну до полудня, що є найнижчим показником з 24 березня .

    Рослинна олія також знаходиться на шляху до найдовшої смуги невдач за місяць.

    За словами трейдера з Куала-Лумпура, зміни у політиці Індонезії призвели до нестабільності на ринку.

    Міністерство торгівлі заявило, що найбільший у світі виробник знизить обов’язковий поріг внутрішнього продажу для виробників пальмової олії до 300 000 тонн на місяць, починаючи з травня, з 450 000 тонн в даний час.

    Уряд посилить співвідношення експорту пальмової олії до чотириразового обсягу, що продається виробниками всередині країни, з шестиразового обсягу, але пом’якшить правило для деяких інших рослинних олій, заявив інший чиновник.

    За словами трейдера, уряд Індонезії намагається стимулювати збільшення експорту, оскільки він знизив продажі на внутрішньому ринку, що слід розглядати як ведмежий тренд.

    Трейдер додав, що побоювання з приводу повільного експорту, оскільки пальмова олія залишається неконкурентоспроможною порівняно з соєвою олією, а також очікування зростання виробництва, також знизили настрої.

    Папери найбільш активного контракту Dalian на соєву олію подешевшали на 0,2%, а контракти на пальмову олію подешевшали на 1,4%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 0,3%.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Пальмова олія може пробити підтримку на рівні 3565 ринггітів за тонну та впасти до 3504 ринггітів, вважає технічний аналітик Reuters Ван Тао.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.