• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на пшеницю в Чикаго досягли 21-місячного мінімуму
    Опубликовано: 2023-04-28 11:22:58

    Ф’ючерси на пшеницю в Чикаго досягли 21-місячного мінімуму

    Ф’ючерси на пшеницю в Чикаго впали сьому сесію поспіль у четвер і досягли 21-місячного мінімуму через експортну конкуренцію, тоді як кукурудза впала до дев’ятимісячного мінімуму через скасування постачання кукурудзи зі США до Китаю.

    Найактивніший контракт на пшеницю на товарній біржі Чикаго (CBOT) впав на 12-3/4 цента до 6,29-1/4 долара за бушель після падіння до 6,25-1/2 долара, найнижчого рівня на безперервному графіку з моменту липень 2021 року.

    Кукурудза CBOT впала більш ніж на 3%, впавши на 19,1/2 цента до 5,81-1/2 долара за бушель після падіння до 5,80-1/2 долара, найнижчого рівня з липня 2022 року.

    Ціни на кукурудзу знизилися після того, як Міністерство сільського господарства США заявило, що приватні експортери скасували продаж 233 000 тонн кукурудзи старого врожаю із США до Китаю, наголосивши на побоювання, що великий урожай у Бразилії відволікає попит від США.

    «Ми розкручуємо багато оптимістичних новин. Росія має великий урожай пшениці, яку вони продають на світовому ринку, Україна намагається продати своє зерно на світовому ринку, а ЄС намагається не допустити надходження зерна на свої ринки. країнах», – сказав Дон Руз, президент компанії US Commodities з Айови, повідомляє Рейтер.

    Дощ цього тижня на південних рівнинах США пом’якшив побоювання з приводу посухи, пов’язаної з твердою озимою червоною пшеницею.

    Світові запаси пшениці також змусили ринок не звертати уваги на неодноразові попередження Москви про те, що вона вийде з угоди щодо зерна в Чорному морі, що дозволяє постачання з України, якщо не буде виконано вимог Росії.

    Соєві боби подешевшали на 11 центів до $14,03-3/4 за бушель.

    Просування весняних посівів у США та конкуренція з боку Бразилії стали гальмом для чиказької кукурудзи та соєвих бобів.

    “Занадто велика конкуренція з кукурудзи та сої, а погода сприятлива для посіву”, – додав Руз.

    За даними Міністерства сільського господарства США, чистий продаж кукурудзи в США на відвантаження в поточному та майбутньому маркетингових роках впав до 15-тижневого мінімуму в 400 000 тонн на тижні, що закінчився 20 квітня.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.