• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено нові правила виробництва лікувальних кормів
    Опубликовано: 2023-03-28 16:07:42

    Міністерство аграрної політики та продовольства України затвердило нові правила виробництва, обігу та застосування лікувальних кормів. Про це говориться у повідомленні міністерства, пише agronews.ua.

    «Документом встановлюються вимоги для операторів ринку. Зокрема, до потужностей виробництва, умов зберігання та транспортування, маркування, пакування та видачі ветеринарних рецептів на лікувальні корми», — говориться у повідомленні.

    У Мінагрополітики підкреслюють, що ці правила матимуть позитивний вплив на якість та безпечність лікувальних кормів, на здоров’я тварин, яких утримують у домоволодіннях та фермерських господарствах.

    «Нові правила виробництва, обігу та застосування лікувальних кормів і проміжних продуктів для виробництва лікувальних кормів запрацюють через рік після закінчення воєнного стану», — уточнили у міністерстві.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.