• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ринку живця свиней фіксують стабільність цін
    Опубликовано: 2023-02-27 15:08:36

    У третій декаді лютого ціни на свиней живою вагою залишилися в межах цінового діапазону попереднього тижня. Про це свідчать результати щотижневого моніторингу закупівельних цін  аналітичного відділу Асоціації «Свинарі України».

    «Торги попередньої п’ятниці завершилися незначною зміною цін: коливання як у бік підвищення, так і в бік пониження обмежилися 0,5-2 грн/кг», — зазначили аналітики.

    Попри це, котирування залишилися в межах цінового діапазону попереднього тижня (63,5-66 грн/кг), а середньозважений показник склав 64,5 грн/кг.

    Як зазначили аналітики, основним чинником тиску на вітчизняний ринок свинини залишається сезонне послаблення торгівельної активності. Водночас поступова стабілізація цін (як закупівельних, так і на охолоджені свинячі пів туші) підтверджує наближення пропозиції та попиту на ринку до відносного балансу.

    «Хоча більшість представників м’ясопереробної галузі не готові озвучувати прогнози подальшої цінової динаміки, побутує думка, що наближення весни та ранній Великдень слугуватимуть підтримкою для котирувань вітчизняного ринку свинини вже незабаром», — додали аналітики.

    Регіональні діапазони середніх закупівельних цін на живець свиней І-ої категорії за 8-й тиждень 2023-го року. Джерело: Аналітичний відділ АСУ

    Юлія Немцева

    Інф. kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.