• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для виробників свинини собівартість продукції стрімко зростає
    Опубликовано: 2023-02-25 13:02:33

    В умовах енергетичної кризи та вимкнення електроенергії виробляти в Україні свинину стало дорожче. Ціни на неї зросли, і це загальна тенденція для всього ринку. Про це AgroPortal.ua розповів генеральний директор «Ґудвеллі Україна» Каспер Торуп-Віладсен, пише agronews.ua.

    «На початку війни ми вирішили імпортувати генератори, щоб самостійно забезпечувати себе, щоб мати змогу продовжувати роботу майже за будь-яких умов. Ми не використовували їх протягом перших 6-ти місяців, але з жовтня стало зрозуміло, що мережа відчуває великий тиск. Тож ми прийняли рішення використовувати більше генераторів, щоб зменшити навантаження на села, неподалік яких ми знаходимося, і це означає, що собівартість продукції зростає для нас щодня», — зазначає Каспер Торуп-Віладсен. 

    Він додає, що компанія працює на генераторах, щоб співробітники та села навколо мали вдома якомога більше електроенергії, а також, щоб забезпечити стабільне виробництво.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.