• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як змінилися ціни на яйця
    Опубликовано: 2023-02-10 13:06:56

    Наприкінці січня цінники на курячі яйця почали трохи знижуватись, але вже в перші дні лютого вартість продукції знову піднялася, повернувшись на колишній рівень. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін, пише agronews.ua.

    Ще восени минулого року ціни на курячі яйця різко злетіли і з того часу тримаються практично на тому ж рівні. Експерти прогнозують, що вже навесні українці побачать довгоочікуване здешевлення, адже поголів’я курей відновлюється.

    Так, станом на 6 лютого яйця курячі торгової марки “Квочка” в середньому коштують 74,20 гривні за десять штук. У січні середній цінник цих яєць був на рівні 73,47 гривні за десяток. Також подорожчала продукція торгової марки “Ясенсвіт”. Якщо у січні середня ціна становила 74,10 гривні за десяток, то зараз вона зросла до 74,15 гривні.

    В то й самий час, цінник на яйця “Ясенсвіт” у фасуванні по 18 штук не змінився – 132,07 гривні, як і в попередньому місяці. Три десятки яєць цієї торгової марки також можна купити за січневою ціною – 218,55 гривні.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.