• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індонезія призупиняє деякі квоти на пальмову олію, щоб знизити місцеві ціни
    Опубликовано: 2023-02-08 14:31:27

    Індонезія призупиняє деякі квоти на пальмову олію, щоб знизити місцеві ціни

    Індонезія не дозволить компаніям використовувати всі свої квоти на експорт пальмової олії, доки внутрішні постачання рослинної олії не будуть забезпечені та місцеві ціни не стабілізуються, каже Лухут Панджайтан, міністр-координатор у справах моря та інвестицій, повідомляє Admisi.com.

    Експортери можуть відновити використання решти своїх експортних квот, коли ситуація «охолоне», — сказав Панджайтан у своєму Instagram-акаунті в понеділок.

    Внутрішні ціни на кулінарну олію підскочили вище цільового показника уряду в 14 000 рупій ($ 0,92)/літр, наближаючись до місяця Рамадан через дефіцит пропозиції на ринку.

    «Високі експортні права, якими володіють компанії, перешкоджають їм постачати на внутрішній ринок на тлі уповільнення експортного попиту», — написав Панджайтан у своєму обліковому записі.

    Зростання місцевих цін на кулінарну олію свідчить про проблеми з розподілом, оскільки запаси високі, а роздрібні торговці порушують державну максимальну ціну.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.