• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерсі на пальмову олію впали на 3%
    Опубликовано: 2023-02-06 11:28:44

    Малайзійські ф’ючерсі на пальмову олію впали на 3%

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію впали на 3% у вівторок, завершивши триденне зростання, оскільки Індонезія зберегла правило продажу на внутрішньому ринку, а трейдери були стурбовані низьким експортним попитом.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у квітні на Малайзійській біржі деривативів Bursa подешевшав на 123 рінггіти, або 3,13%, до 3813 рінггітів (894,44 долара США) за тонну.

    “З вчорашнього дня (понеділка) ми помітили, що контракт коригується нижче після оголошення Індонезії про збереження співвідношення експорту та внутрішнього споживання 1:6”, – сказав Марчелло Калтрера, директор консалтингової компанії з сировинних товарів Apricus 8 Pte Ltd, повідомляє Рейтер.

    Це говорить про те, що пропозиція покращується за рахунок збільшення кінцевих запасів у річному обчисленні, сказав він.

    Міністр торгівлі Індонезії заявив у понеділок, що виробники рослинної олії повинні збільшити постачання на внутрішній ринок на 50% протягом наступних трьох місяців, щоб задовольнити зростаючий попит напередодні ісламських релігійних свят, але це не вплине на співвідношення експорту та внутрішніх продажів.

    Національний фонд пальмової олії (BPDPKS) підрахував, що для субсидування поширення біодизеля на основі пальмової олії в 2023 році потрібно 30,22 трильйона рупій (2,02 мільярда доларів).

    У Малайзії експорт із Малайзії в січні впав на 27% порівняно з попереднім місяцем через зниження попиту з боку ключових ринків Європи, Китаю та Індії, показали дані сюрвеєра.

    Найактивніший контракт Даляня на соєву олію подешевшав на 0,5%, а контракт на пальмову олію подешевшав на 2%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 0,6 %.

    Фінансові ринки Малайзії будуть закриті у середу у зв’язку із державним святом. Торги відновляться у четвер, 2 лютого.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.