• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія «Овостар» першою запропонувала на ринку варені яйця
    Опубликовано: 2023-01-15 12:03:09

    Компанія «Овостар», один з провідних українських виробників курячих яєць, першою в Україні представила на ринку продукцію у категорії Ready-to-Cook – яйце варене очищене, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

    «Така пропозиція широко потрібна на світових ринках. Технологи компанії вірять, що готове до подальшого застосування яйце в компактній упаковці стане надійним помічником для сектору HoReCa, комбінатів комунального харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі пропозиції Ready-to-Eat», – зазначили в компанії.

    В «Овостарі» повідомили, що яйце надходить за прямими конвеєрними лініями з птахофабрики, сканується на якість, цілісність шкаралупи, сортується за розміром, відварюється при температурі 96°С, охолоджується та очищається за допомогою сучасного технологічного обладнання виробництва компанії SANOVO.

    Також у компанії підкреслили, що завдяки природності технологічного процесу і якості вхідної сировини варені та очищені яйця «Овостар» мають рівномірну структуру готового жовтка, без пошкоджень білкової оболонки, ідентичні смаку яйця, звареного в домашніх умовах. Однак для домашнього споживання нова продукція виробника поки незручна, оскільки варені очищені яйця у розсолі пропонуються лише у пластикових відрах місткістю 3,3 літра.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.