Компанія «Овостар» першою запропонувала на ринку варені яйця

15 янв, 12:03

Компанія «Овостар», один з провідних українських виробників курячих яєць, першою в Україні представила на ринку продукцію у категорії Ready-to-Cook – яйце варене очищене, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

«Така пропозиція широко потрібна на світових ринках. Технологи компанії вірять, що готове до подальшого застосування яйце в компактній упаковці стане надійним помічником для сектору HoReCa, комбінатів комунального харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі пропозиції Ready-to-Eat», – зазначили в компанії.

В «Овостарі» повідомили, що яйце надходить за прямими конвеєрними лініями з птахофабрики, сканується на якість, цілісність шкаралупи, сортується за розміром, відварюється при температурі 96°С, охолоджується та очищається за допомогою сучасного технологічного обладнання виробництва компанії SANOVO.

Також у компанії підкреслили, що завдяки природності технологічного процесу і якості вхідної сировини варені та очищені яйця «Овостар» мають рівномірну структуру готового жовтка, без пошкоджень білкової оболонки, ідентичні смаку яйця, звареного в домашніх умовах. Однак для домашнього споживання нова продукція виробника поки незручна, оскільки варені очищені яйця у розсолі пропонуються лише у пластикових відрах місткістю 3,3 літра.

Інф. proagro.com.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/334971.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM