• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр сільського господарства Шрі-Ланки просить уряд виділити гроші на закупівлю рису перед виборами
    Опубликовано: 2023-01-08 11:22:01

    Міністр сільського господарства Шрі-Ланки просить уряд виділити гроші на закупівлю рису перед виборами

    Міністр сільського господарства Махінда Амаравіра заявила, що уряд і Міністерство фінансів просять заради людей країни, які їдять рис, негайно надати гроші для закупівлі рису у фермерів, перш ніж витратити їх на вибори, повідомляє colombopage.

    У заяві для ЗМІ міністр також сказав провести вибори в будь-який час після покупки фермерського рису за справедливою ціною та надання допомоги споживачам.

    Міністр Амаравіра зазначив, що 800 тис. га рису було вирощено в цьому сезоні Maha і 512 тис. га рису було вирощено в останньому сезоні Yala, сказав, що президент також доручив купити рис у фермерів без будь-яких проблем.

    «Опозиція каже проводити вибори, коли є таке пріоритетне завдання, як покупка рису, і якщо сума в 10 мільярдів рупій ($27,5 млн), які будуть витрачені на вибори, буде надано на закупівлю рису, уряд зможе купувати рис у фермерів. за справедливу ціну», – сказав міністр.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.