• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посуха та спека знизили врожайність сої та кукурудзи в Аргентині у 2022 році до чотирирічного мінімуму 
    Опубликовано: 2023-01-07 16:11:38

    Посуха та спека знизили врожайність сої та кукурудзи в Аргентині у 2022 році до чотирирічного мінімуму 

    Однак багато галузевих прогнозів, у тому числі уряду США, передбачають кращі врожаї сої та кукурудзи цього року порівняно з минулим, повідомляє Рейтерс.

    За даними зернової біржі Буенос-Айреса станом на минулий четвер, близько 28% сої в Аргентині були в хорошому або поганому стані, порівняно з 25% тижнем раніше. Лише 10% були хорошими або відмінними, порівняно з 12%. Це можна порівняти з 57% добрих чи відмінних і 8% задовільних чи поганих за той самий тиждень минулого року.

    Минулого тижня 28% кукурудзи були у задовільному чи поганому стані, порівняно з 26% тижнем раніше та значно вищими за 8% минулого року. Хороша або відмінна кукурудза склала 15%, не змінившись протягом тижня, але набагато гірше, ніж 58% минулого року.

    Календарний 2022 рік був найпосушливішим у зерновому поясі Аргентини з 2008 року, який почався з сильної Ла-Ніньї, що почалася в середині 2007 року. Слабкий епізод Ла-Нінья повторився наприкінці 2008 – на початку 2009 року, а врожай сої в Аргентині 2009 року був жахливим, ймовірно, найгіршим за всю історію.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.