• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одеський припортовий завод почав вантажити зерно на експорт
    Опубликовано: 2022-12-02 18:02:58

    «Одеський припортовий завод» повністю завершив перепрофілювання  власних виробничих потужностей щодо відвантаження зернових  на  морський транспорт для відправлення на експорт. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис підприємства на його сторінці у Facebook.

    «Перші тисячі тонн вже завантажено у трюми судна. Загальна кількість зернових, що буде відправлено цим рейсом, складатиме майже 23000 тонн.  Це буде першою відправкою продукції, завантаженої на морський транспорт з Одеського припортового заводу з початку бойових дій на території України», – поінформували на підприємстві.

    На заводі зазначили, що для перепрофілювання було проведено безліч підготовчих процедур, розроблено діючі схеми з реалізації цього проєкту, отримано позитивне рішення з експертизи від контролюючих органів, що дає дозвіл на використання потужностей перевантажувального комплексу заводу для відвантаження зерна.

    «Це важливий крок для відновлення потенціалу нашого підприємства та відродження економіки нашої країни», – підкреслили на ОПЗ.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.