Одеський припортовий завод почав вантажити зерно на експорт

02 дек, 18:02

«Одеський припортовий завод» повністю завершив перепрофілювання  власних виробничих потужностей щодо відвантаження зернових  на  морський транспорт для відправлення на експорт. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис підприємства на його сторінці у Facebook.

«Перші тисячі тонн вже завантажено у трюми судна. Загальна кількість зернових, що буде відправлено цим рейсом, складатиме майже 23000 тонн.  Це буде першою відправкою продукції, завантаженої на морський транспорт з Одеського припортового заводу з початку бойових дій на території України», – поінформували на підприємстві.

На заводі зазначили, що для перепрофілювання було проведено безліч підготовчих процедур, розроблено діючі схеми з реалізації цього проєкту, отримано позитивне рішення з експертизи від контролюючих органів, що дає дозвіл на використання потужностей перевантажувального комплексу заводу для відвантаження зерна.

«Це важливий крок для відновлення потенціалу нашого підприємства та відродження економіки нашої країни», – підкреслили на ОПЗ.

Інф. proagro.com.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/334516.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM