• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нове рішення у зберіганні зерна, олійних, шротів і комбікормів
    Опубликовано: 2022-12-03 14:05:33

    Для більшості агропромислових комплексів, зернотрейдерів, виробників зерна та комбікормів процес зберігання є важливим комплексом заходів, спрямованих на довгострокове збереження цих продуктів. Сучасні рішення здатні зробити цей процес максимально ефективним та автоматизованим, знизити експлуатаційні витрати та максимально максимізувати капіталовкладення

    Насправді будівництво елеватора не є простою і стандартною справою. Існує безліч факторів, які впливають на вибір найбільш відповідного рішення для зберігання сільськогосподарської продукції, а також вибір правильного обладнання для механізації елеватора.

    Зазвичай APC заздалегідь визначають такі речі, як продукт, що зберігається, продуктивність обладнання та загальну місткість елеватора, але також дуже важливо враховувати такі важливі фактори, як окупність активів, універсальність зберігання (чи можна зберігати різні продукти в майбутньому), експлуатаційні витрати та ступінь енергоефективності обладнання .

    Італійський виробник Metalmont вже понад 30 років розробляє інноваційні системи механізації елеваторів та розповідає агропромисловому комплексу, як вибрати правильне рішення для зберігання зерна.

    Наприклад, одним із рішень Metalmont є спеціалізований робот-нівеліровщік або автоматична система вирівнювання. Робот – це обладнання, яке працює на заповнення (цикл завантаження), вирівнювання (цикл вирівнювання) та спорожнення (цикл розвантаження) плоских складів. Ця система оснащена спеціальним програмним забезпеченням, яке дозволяє працювати із зерновими, бобовими, олійними та борошняними культурами, що робить її найбільш універсальним рішенням. Це означає, що при зберіганні продукції на складі, розділеному на секції, завдяки використанню робота можна працювати з різними продуктами і навіть з промисловими відходами (побічними продуктами).

    Програмне забезпечення Робота також дозволяє забезпечити безпеку персоналу, оскільки система повністю автоматизована і ніхто не може увійти на склад під час роботи обладнання.

    Однією з 10 основних переваг “Робота” є можливість виміряти температуру продукту, що зберігається, в будь-якій точці складу і отримати графік температурних піків, щоб вчасно вжити заходів, щоб уникнути псування.

    Технологи Мetalmont готові не тільки підібрати відповідне обладнання за потребами користувача, але також підказати яке, в кожному конкретному випадку, найрентабельніше рішення!

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.