• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на пшеницю та кукурудзу впали на тлі відновлення «зернової ініціативи»
    Опубликовано: 2022-11-03 12:05:33

    Світові ціни на пшеницю та кукурудзу впали на ринках на тлі відновлення "зернової ініціативи", що є найкращим маркером важливості цієї ініціативи для світу, наголосив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков у середу, 2 листопада, пише УНН.

    Цитата

    "Найкращий спосіб зрозуміти значення Чорноморської зернової ініціативи для всього світу – це подивитися на реакцію  ринку після оголошення про стабілізацію ініціативи. Є загальне падіння цін на пшеницю та кукурудзу", - написав Кубраков у Twitter.

    Доповнення

    Його коментар з'явився після оголошення Президента Туреччини Ердоган про поновлення роботи "зернового коридору". Ердоган заявив, що міністр оборони росії сергій шойгу зателефонував турецькому колезі Хулусі Акару і повідомив йому, що з середи угода про "зерновий коридор" "продовжуватиметься так само, як і раніше".

    Відновлення участі в угоді підтвердили у міноборони рф.

    росія призупинила свою участь в зерновій угоді минулих вихідних.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.