• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звіт USDA: виробництво олійних у Європі збільшиться на 3%
    Опубликовано: 2022-10-20 16:05:04

    У Європі сукупний урожай трьох основних олійних культур — соняшнику, ріпаку та сої — у 2022/23 МР становитиме 31,1 млн т, що на 3% більше за попередній період.

    Про це йдеться у звіті USDA за жовтень.

    Збільшення виробництва олійних у регіоні відбудеться за рахунок збільшення посівних площ — з 10,6 млн га до 11,7 млн га. При цьому середня врожайність олійних у Європі буде нижчою за минулий сезон через спекотну погоду в основних регіонах виробництва.

    В звіті Міністерства сільського господарства США зазначають, що зараз посівні площі соняшнику та сої в ЄС перебувають на рекордно високому рівні, а посівні площі ріпаку збільшилися вперше після значного зниження у 2019 році.

    Нагадаємо, що експерти USDA залишили без змін прогноз урожаю кукурудзи в Україні у 2022/23 МР — 31,5 млн т. Водночас збільшили проноз експорту кукурудзи з України на 2,5 млн т до 15,5 млн т.(13 млн т у вересні). Водночас аналітики залишили без змін виробництво пшениці в Україні.

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.