• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За першу половину червня навантажено понад 500 тис. т зерна
    Опубликовано: 2022-07-04 13:54:36

    За першу половину червня навантажено понад 500 тис. т зерна

    У перші 15 днів червня навантажено 516,2 тис. т зернових. Такі дані оприлюднив під час наради із представниками аграрного ринку 16 червня заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

    За словами посадовця, загалом за першу половину червня навантажено 4 млн т вантажів, 13% із них становили зернові. Середньодобові обсяги навантаження за цей період становили 34 тис. т. Варто зауважити, що через збої у роботі серверів 6 та 7 червня робота з оформлення вантажів здійснювалась у ручному режимі. Тому дані за цей період ще уточнюються та будуть коригуватися.

    Окрім того, в деякі дні обсяг навантаження зернових перевищував обсяги у відповідні дати торік. Після традиційного спаду у вихідні (11 та 12 червня) останні три дні навантаження перевищувало 46 тис. т на добу.

    Як повідомлялося раніше, у травні на залізниці навантажено 1,3 млн т зернових вантажів.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.