• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Влітку на Україну чекає посуха
    Опубликовано: 2022-06-04 13:04:56

    На Україну чекає посушливе літо, що призведе до несприятливих умов для вирощування сільськогосподарських культур. Такий прогноз на літо дав ректор Одеського державного екологічного університету Сергій Степаненко. Про це повідомляє dumskaya.net, пише agronews.ua

    За словами експерта, у весняний період на Одещині у 2022 р. переважали посушливі погодні умови, внаслідок чого вже фіксується недостатній запас вологи в ґрунті.

    «Прогнози, які є на літо, говорять про те, що два місяці з трьох — липень та серпень — будуть дуже посушливими. Природно, що умови для зростання сільськогосподарських культур складаються не дуже хороші», — підкреслив Сергій Степаненко.

    За його словами, на Україну чекає посуха на рівні 2020 р., коли через недостатню кількість опадів постраждали близько 50% посівів озимих.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.