• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінагро веде перемовини про відкриття нового маршруту експорту зерна
    Опубликовано: 2022-04-14 12:09:30

    На днях відбулась зустріч міністра сільського господарства Литви Кестутіса Навікаса з Міністром агрополітики та продовольства України Миколою Сольським, де обговорювалась можливість експорту українських зернових використовуючи логістичні можливості Литовської Республіки. Про це овідомили в пресслужбі Мінагро, пише agronews.ua.

    «Литва відгукнулася на заклик керівництва нашої держави щодо протистояння російській навалі та продовжує надавати підтримку Україні у військовій, політичній, економічній, гуманітарній сферах, що важко переоцінити», — зазначив Микола Сольський.

    Своєю чергою, міністр Кестутіса Навікас зазначив, що транспортне відомство Литви опрацьовує питання відправлення найближчим часом тестового потяга з України об’ємом 2 тис. т, що є вочевидь недостатнім, натомість стане першим кроком для реалізації глобального проєкту.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.