• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прогноз експорту французької м’якої пшениці за межі ЄС скоротився
    Опубликовано: 2022-02-28 13:06:16

    Зниження прогнозу поставок в Алжир, один з основних експортних ринків Франції, змусило FranceAgriMer зменшити прогноз експорту французької м’якої пшениці за межі Європейського Союзу четвертий місяць поспіль.

    Про це повідомляє ProAgro Group з посиланням на World-Grain.

    У своєму щомісячному прогнозі попиту і пропозиції по основних зернових культурах FranceAgriMer знизив прогноз експорту м’якої пшениці за межі Європейського Союзу в 2021/22 МР до 8,9 млн тонн з 9 млн тонн в січні.

    Цього року французька пшениця не брала участі в тендерах Алжиру через дипломатичну напруженість, а також через підвищення попиту пшениці іншого походження, наприклад, російської. Північноафриканська країна змінила специфікації якості у своїх тендерах, що сприяло поставкам конкуруючої пшениці Чорноморського походження.

    FranceAgriMer також трохи скоротив прогнозовані запаси пшениці на кінець червня на 70 000 тонн, до 3,6 млн.тонн, так як збільшення попиту на корми та експорт всередині ЄС компенсували зменшення експорту за межі Союзу.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.