• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єгипет відкрив ринок для українського м'яса птиці
    Опубликовано: 2022-02-24 09:06:14

    Компетентні органи України та Єгипту погодили форму сертифіката здоров'я на експорт з України м'яса птиці та продуктів із нього. Про це повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби.

    Сертифікація м'яса птиці та продуктів з нього на експорт до Єгипту повинна здійснюватись відповідно до вимог СОТ, а вантажі з вищезгаданою продукцією повинні супроводжуватись халяльним сертифікатом, виданим халяльним сертифікаційним центром ISEG Halal.

    Узгодження сертифіката стало результатом спільної роботи дипломатів Міністерства закордонних справ України та спеціалістів Держпродспоживслужби з єгипетською стороною.

    У грудні минулого року українська делегація завітала до Єгипту, де обговорювалися питання відкриття нових ринків для українських виробників і продовження безперебійного експорту аграрної продукції.

    Форму сертифіката здоров'я опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі "Міжнародне співробітництво" ‒ "Ветеринарія та безпека" ‒ "Сертифікати на експорт з України".

    Роман Брыль

    ЛIГАБiзнесIнформ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.