• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стала доступна інформація по агровиробничими групам ґрунтів
    Опубликовано: 2022-02-21 11:14:27

    Стала доступна інформація по агровиробничими групам ґрунтів

    Геопортал пілотного проекту Національної інфраструктури геопросторових даних продовжує розвиватись у контексті широкого доступу до інформації та даних.

    Так, геопортал поповнили новим набором геопросторових даних – агровиробничими групами ґрунтів. По це розповів міністр агрополітики Роман Лещенко на своїй сторінці ФБ.

    Ці дані є основою для формування нормативної грошової оцінки земель, що в свою чергу є базисом для обчислення розміру орендної плати за користування землями державної чи комунальної форми власності, а також для нарахування земельного податку.

    Відтепер користувачі у зручному режимі матимуть можливість переглянути, крім власне самих агро-виробничих груп ґрунтів, також і показники балів бонітету за окремими сільськогосподарськими угіддями – як приклад, рілля, багаторічні насадження, сіножаті та пасовища.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.